Adresa: Călăraşi, str. Flacăra nr. 57 – 59|TEL:0242315235| cjpcalarasi@gmail.com

 

COMUNICAT

 Referitor la reluarea activității programului cu publicul

 

Având în vedere recomandările Institutului Național de Sănătate Publică privind măsurile generale de relaxare a restricțiilor impuse de starea de urgență pentru limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS COV 2, Casa Județeană de Pensii Călărași dorește evitarea expunerii beneficiarilor noștri, asigurându-i de întreaga disponibilitate și de soluționarea cu celeritate a tuturor solicitărilor precum și de acordarea la timp a drepturilor cuvenite.

Din aceste considerente apreciem, în continuare, evitarea contactului fizic direct și respectarea distanței sociale corespunzătoare, astfel că vom începe, gradual, cu următoarele servicii sensibile:

Plata ajutoarelor de deces

Plata contravalorii ajutorului de deces prin intermediul casieriei instituției, se va face doar în situațiile care prezintă o urgență absolută și se va menține posibilitate opțiunii de plată prin cont bancar sau mandat poștar tuturor solicitărilor depuse prin intermediul poștei electronice și letrice.

Activitatea de primire a dosarelor de pensie

Se va rezuma strict la depunerea fizică a dosarelor de pensii și a cererilor care trebuie însoțite de documente originale și primirea numărului de înregistrare.

Totodată, se va menține modalitatea de transmitere a documentelor prin serviciile poștale și de curierat.

Referitor la activitatea de audiențe, aceasta se va realiza, în continuare, telefonic și prin e-mail, de directorii Casei Județene de Pensii Călărași.

Rugăm persoanele interesate de activitatea Casei Județene de Pensii Călărași, să folosească cu încredere pentru informare mijloacele modern de comunicare (poștă electronică – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., site www.cjpcalarasi.ro) sau să sune la numerele de telefon: 0242-314960, 0242-318959, 0242-315235, pentru a evita deplasarea la sediul instituției noastre.

 

Compartiment Comunicare și Relații Publice                                                    14.05.2020


0
Shares

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...